onsdag 27 april 2011

Då har man krockat i Afrika!

En utfärd med Chris för att göra ett bankärende i Buruburu i Nairobi, slutade inte som det var tänkt. Vi krockade med en bil som körde om en bil som vi mötte - och satt plötsligt fast, tre bilar i varann. Som tur var blev ingen allvarligt skadad, men jag har i alla fall en redig bula och ett blåmärke på benet. Föraren och passageraren i bilen som orsakade olyckan gav mig ett klart intryck av att vara drogade. De såg till att snabbt ta sig till sjukhus för att slippa prata med polisen och när de kom tillbaka gjorde de tecken till bilens ägare, som då hade kommit, att de inte ville prata med polisen. Några alko- eller drogtest gjordes inte.
Efter två timmar på polisstationen kunde vi äntligen göra vårt bankärende och fick sedan skjuts tillbaka till Kamulu av en vän till en vän till Chris.

Fast innan vi åkte hem åt vi en pizza och det var SÅ GOTT! Inte nog med det; på Pizza Hut fanns en RIKTIG TOALETT! Vilken lycka! Meningen med olyckan måste ha varit att jag skulle få komma dit!

Vad mer? Jo Esther, flickan med malaria, är pigg idag. Hon tog två tabletter igår och redan idag på morgonen märktes det skillnad. Under dagen har hon blivit precis som vanligt. Vilket svammel av alla som hävdar att malaria inte går att bota.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar